Leverantörer

Swedish GTC utvecklar och tillverkar avsaltningsanläggningar med membranteknik s.k. omvänd osmos.  Våra produkter är till för privat och professionellt bruk.
Passar boende på skärgårdsöar och sjö nära områden eller för dig med egen brunn. Helautomatisk, sköter sig själv, tryck bara på startknappen. Levereras komplett med det unika Led UV-ljuset.
Med Blue Marine Arkipelag får du tillgång till obegränsat med rent vatten, en enklare vardag helt enkelt. Välkomna att besöka oss på Pampas Marina i Solna för demo av våra produkter.

Cinderella förbränningstoaletter är marknadsledande i Norden. De är inte bara lätta att installera och använda, utan också mycket miljövänliga. För alla miljömedvetna ägare till fritidshus, husvagnar och husbilar är detta bra att veta.

Många toaletter som inte är anslutna till de vanliga avloppssystemen kräver stort utrymme och ganska ordentliga mängder avfallshantering. Att omvandla restavfallet till jord är en lång och utdragen process. Torkningen är också en utmaning. Överskottet från urin kan orsaka grundvattenläckage i områden där många ägare delar på en vattentäkt.

Topas Vatten är ett företag som är specialiserat på att leverera produkter och tjänster för avloppsreningsverk från ett till flera hundra hushåll. Topas Vattens avloppsreningsverk är av högsta klass med inbyggt självrenande sandfilter och med tilläggslösningar för fastigheter med högt ställda krav på rening och besvärliga förutsättningar eller markförhållanden.

Alla på 4evergreen arbetar efter principen att våra produkter skall präglas av enkelhet och robusthet, vara driftsäkra och oberoende utvärderade av tredje part, helt enkelt vara det bästa alternativet när det gäller rening av avloppsvatten.

Deras reningsverk har funnits i drift i närmare 30 år, i alla tänkbara klimat och på säregna platser, till och med FN-styrkorna har våra mobila reningsverk till sina styrkor.

BAGA:s mål har alltid varit att ta reningstekniken ett steg längre och se till att Du som kund alltid får en produkt som påverkar vår miljö så lite som möjligt. Skaffar du en avloppslösning från BAGA får du en produkt som ligger i teknisk framkant och som testats och verkligen fungerar under svenska förhållanden. Det avloppsvatten som lämnar ditt hus innehåller minimala halter av föroreningar och bakterier.

BWT:s produkter och processer har satt rekord för teknikstandarder i världen och är i dag Europas ledare inom vattenteknik. BWT produkter har lösningen oavsett om det gäller vatten eller industrivatten. Med den nya patenterade Mg2+-teknologin samt med omvänd osmos och UV-system erbjuder BWT innovativa och kompakta produkter som ger den absolut bästa vattenkvaliteten.

FANN VA-teknik har funnits i snart 20 år och är, med nära 40 000 installerade system,  en ledande aktör på den svenska marknaden. Fanns huvudprodukt är IN-DRÄN som är ett infiltrationssystem som maximerar den biologiska reningen.