Leverantörer

Swedish GTC utvecklar och tillverkar avsaltningsanläggningar med membranteknik s.k. omvänd osmos.  Våra produkter är till för privat och professionellt bruk.
Passar boende på skärgårdsöar och sjö nära områden eller för dig med egen brunn. Helautomatisk, sköter sig själv, tryck bara på startknappen. Levereras komplett med det unika Led UV-ljuset.
Med Blue Marine Arkipelag får du tillgång till obegränsat med rent vatten, en enklare vardag helt enkelt. Välkomna att besöka oss på Pampas Marina i Solna för demo av våra produkter.

Sterom tillverkar CE-certifierade minireningsverk och produkter för enskilt avlopp som lever upp till de höga Svenska kraven. Via Tynningö Vatten AB och deras samarbetspartners i Stockholms Skärgårdskommuner kan vi erbjuda allt från hjälp med ansökan, projektering, offert, lokal entreprenad, service och färdig installation av den rätta lösningen för enskilt avlopp.

Topas Vatten är ett företag som är specialiserat på att leverera produkter och tjänster för avloppsreningsverk från ett till flera hundra hushåll. Topas Vattens avloppsreningsverk är av högsta klass med inbyggt självrenande sandfilter och med tilläggslösningar för fastigheter med högt ställda krav på rening och besvärliga förutsättningar eller markförhållanden.

Conclean levererar produkter av hög kvalitet. Ett unikt samarbete med den tyska anrika tillverkaren Graf är en av anledningarna till vår framgångssaga. Vår personliga och högklassiga service en annan. Tillsammans med Tynningö Vatten AB och deras samarbetspartners i Stockholms skärgårdskommuner hjälper vi dig att hitta den bästa avloppslösningen. Conclean kan idag erbjuda reningsverk för allt från ett till 300 hushåll, regnvattensystem och det mesta för enskilt avlopp. Hos oss hittar du ett brett sortiment med endast noggrant utvalda kvalitetsprodukter, anpassade för vårt nordiska klimat och höga miljökrav.

BAGA:s mål har alltid varit att ta reningstekniken ett steg längre och se till att Du som kund alltid får en produkt som påverkar vår miljö så lite som möjligt. Skaffar du en avloppslösning från BAGA får du en produkt som ligger i teknisk framkant och som testats och verkligen fungerar under svenska förhållanden. Det avloppsvatten som lämnar ditt hus innehåller minimala halter av föroreningar och bakterier.

BWT:s produkter och processer har satt rekord för teknikstandarder i världen och är i dag Europas ledare inom vattenteknik. BWT produkter har lösningen oavsett om det gäller vatten eller industrivatten. Med den nya patenterade Mg2+-teknologin samt med omvänd osmos och UV-system erbjuder BWT innovativa och kompakta produkter som ger den absolut bästa vattenkvaliteten.

FANN VA-teknik har funnits i snart 20 år och är, med nära 40 000 installerade system,  en ledande aktör på den svenska marknaden. Fanns huvudprodukt är IN-DRÄN som är ett infiltrationssystem som maximerar den biologiska reningen.